Stevensbeekseweg 4b  5825 JC Overloon Nederland Telefoon: +31 (0)478-641361     Stevensbeekseweg 4-B, 5825 JC, Overloon, Nederland | Tel: +31 (0)478 641361 | Email: info@hazenbroekoverloon.nl

Gemaakt door AWing Overloon

groepsvakantiehuis

De groepsaccommodatie is gevestigd in een voormalige, verbouwde boerderij met de toevoeging van een losstaand bijgebouw en een grote tuin, die sinds 1998 verhuurd wordt aan families en groepen. Voor verdere historie over het huis en over Overloon verwijzen we u graag door naar de geschiedenis. Voor meer foto’s van de accommodatie verwijzen we u graag door naar het fotoalbum.


BOERDERIJ


De woonkamer in de boerderij is een sfeervolle ruimte met tegelvloer om gezellig de avond door te brengen (met t.v., radio, en dvd-speler). In dit gedeelte van het groepsvakantiehuis is een moderne (kleinere) keuken aanwezig met heteluchtoven, magnetron, kookplaat en vaatwasser.


De verdere indeling van het boerderij gedeelte is als volgt:


Begane grond:


1e verdieping:


BIJGEBOUW


Dit gebouw is nieuw gebouwd (open vanaf half september 2017) en bestaat uit een ruime keuken met oven, magnetron, vaatwasser, grote koelkast. In de recreatieruimte staan tafels en stoelen om samen lekker te kunnen eten. Er staan diverse spellen: (café)computerspel, tafeltennistafel, airhockeyspel, tafelvoetbalspel en een biljart. Op aanvraag kunt u gebruik maken van Oud-Hollandse Spellen en een dartbord.


Verdere indeling:


ALGEMEEN


Alle bedden in de groepsaccommodatie zijn voorzien van een matras met matrasbeschermer, een hoofdkussen en een eenpersoons dekbed.


Bedlinnen kan gehuurd worden (zie prijzen) of meegebracht worden. Ook bij gebruik van een slaapzak is een hoeslaken verplicht!


Verdere faciliteiten:


TUIN


De boerderij beschikt over een grote tuin. Deze is geheel omheind en heeft een ruim grasveld. Er is een overdekt terras met tafel en terrasstoelen (twee houtskoolbarbecues aanwezig). De kinderen kunnen spelen in een overdekte zandbak en gebruik maken van de schommel. Achterin liggen een jeu-de-boulesbaan en een speelveld ( 1100 m2) met een trampoline, 2 goaltjes, een volleybal/badminton net (tijdelijk niet beschikbaar) en een speeltuintje met glijbaan, wip, wipkip, klimtoren en grote zandbak. Bij het vakantiehuis ligt een wei met herten, geiten, kippen, pauwen en kalkoenen. Er is de mogelijk voor de kinderen om te helpen bij het voederen van deze dieren, wat vooral leuk wanneer er kleine geitjes of hertjes zijn. Houd hiervoor onze facebook pagina in de gaten!


Wilt u een kijkje nemen vanuit de lucht, klik dan op deze link:

Vliegerfotoalbum Cees Kuppens