ACTIVITEITEN IN DE OMGEVING

Overloon is een toeristen dorp met veel leuke activiteiten. Ontdek alle restaurants, terrassen en activiteiten op Recreatief Overloon.

Voor meer toeristische informatie in de omgeving kunt u terecht op: Toerisme & Recreatie in Land van CuijkVisit Brabant en Liefde voor Limburg

Voor vragen kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

TOP 9 ACTIVITEITEN

1. Wandelen ๐Ÿšถ

Vakantiehuis Hazenbroek ligt in Overloon aan de rand van een bos waarin een wandelroute ligt van 2,3 km. Aan de andere kant van het dorp liggen de Overloonsche Duinen waarin nog meer boswandelroutes zijn met verschillende afstanden. 

2. Fietsen ๐Ÿšฒ

In Overloon en directe omgeving zijn diverse fietsroutes. Wij hebben ook oplaadpunten voor elektrische fietsen..
- Fietsroutes in Brabant
- Mountainbikeroute Overloon
- Herbelevingsroute WO||
- Fietsverhuur Overloon
- Fietsenverhuurder.nl

3. Zoo Parc ๐Ÿฆ

Zooparc
Op een afstand van 500m ligt dierenpark Zoo Parc Overloon. Dit is een natuurlijke, avontuurlijke dierentuin met speeltuin en kinderboerderij. 

(neem contact met ons op voor tickets met korting)


4. Oorlogsmuseum ๐ŸŽซ 

Oorlogsmuseum Overloon

Verderop ligt het Oorlogsmuseum Overloon, dat ontstaan is na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Bij de Slag om Overloon (de zwaarste tankslag op Nederlandse bodem) vielen ruim tweeduizend doden en werd het dorp bijna helemaal verwoest. Oorlogsmuseum in Overloon is de grootste van Nederland.

(neem contact met ons op voor tickets met korting)


5. Outdoor Overloon ๐Ÿง—

Outdoor OverloonDaarnaast hebben we een intensieve samenwerking met Outdoor Overloon voor bv.: boogschieten, sumoworstelen, bubble voetbal, spellenconcours, retro scooters, fietstrein, klootschieten en … jacuzzi verhuur! De activiteiten worden zoveel mogelijk op en nabij ons terrein gehouden.

- Outdoor Overloon, speel Expeditie Robinson of Highland Games met je familie of vrienden.

6.  Golfbaan Overloon โ›ณ๏ธ

- Sla een paar ballen vanuit de driving range van Golfbaan Overloon

Golfbaan Overloon is gelegen in het toeristische Overloon, op de grens van Brabant en Limburg en ligt bij het kleinschalige, luxe vakantiepark 'Bosrijk De Kuluut'. De golfbaan heeft mooie uitdagende elementen met verschillende hoogtes. Er zijn vijvers met unieke rotspartijen en zelfs een waterval.

7. Catering Hubers ๐Ÿ–๐Ÿฅ—

http://www.cateringhubers.nl/

8. Mountainbike Route ๐Ÿšต

- Gave singletracks op de 32km MTB route in Overloon.
Rondom Overloon is een ATB route (32 km). U kunt deze mountainbikeroute starten vlakbij het vakantiehuis.

9.  Ijsje bij Clevers ๐Ÿง

- Lekkerste ijs van Nederland 2018 bij IJssalon Clevers in Overloon (volgens de kinderjury).OMGEVING

Over de Maas kunt u een bezoek brengen aan bv. recreatieplas โ€˜t Leukermeer en Nationaal Park De Maasduinen, het dorp Arcen met de KasteeltuinenHertog Jan bierbrouwerij en graanbranderij de IJsvogel.

Richting de Peel ligt natuurgebied De Groote Peelhet Klokkenmuseum in Asten, en de streekmusea in Gemert en Melderslo.

Ook een bezoek aan dorpen en steden in de buurt is de moeite waard: denk aan Boxmeer en Venray, maar ook aan Venlo en Nijmegen en enkele plaatsen in Duitsland (Kevelaer).

SPECIAAL VOOR KINDEREN

Op een afstand van 20 รก 30 km liggen attractiepark  Toverland, binnen- en buitenspeeltuin Hemelrijk en enkele overdekte zwembaden van Center Parcs.