Stevensbeekseweg 4b  5825 JC Overloon Nederland Telefoon: +31 (0)478-641361     Stevensbeekseweg 4-B, 5825 JC, Overloon, Nederland | Tel: +31 (0)478 641361 | Email: info@hazenbroekoverloon.nl

Gemaakt door AWing Overloon

groepsvakantiehuis

In het huis zijn folders aanwezig van verschillende activiteiten, bezienswaardigheden en horeca in de omgeving maar zie hiervoor ook onderstaande omschrijving en de pagina met links. Maar u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.


OVERLOON


Vakantiehuis Hazenbroek ligt in Overloon aan de rand van een bos waarin een wandelroute ligt van 2,3 km. Aan de andere kant van het dorp liggen de Overloonsche Duinen waarin nog meer boswandelroutes zijn met verschillende afstanden.


In Overloon en directe omgeving zijn diverse fietsroutes. Rondom Overloon is een ATB route (32 km). U kunt deze mountainbikeroute starten vlakbij het vakantiehuis.Op een afstand van 500 m ligt dierenpark Zoo Parc Overloon. Dit is een natuurlijke, avontuurlijke dierentuin met speeltuin en kinderboerderij.  


Verderop ligt het Oorlogsmuseum Overloon, dat ontstaan is na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Bij de Slag om Overloon (de zwaarste tankslag op Nederlandse bodem) vielen ruim tweeduizend doden en werd het dorp bijna helemaal verwoest.


ZooParc en Oorlogsmuseum zijn via een speciaal arrangement te boeken. Neem daarvoor contact met ons op.

OMGEVING


Over de Maas kunt u een bezoek brengen aan bv. recreatieplas ‘t Leukermeer en Nationaal Park De Maasduinen, het dorp Arcen met de Kasteeltuinen, Hertog Jan bierbrouwerij en graanbranderij de IJsvogel.


Richting de Peel ligt natuurgebied De Groote Peel, het Klokkenmuseum in Asten, en de streekmusea in Gemert en Melderslo.


Ook een bezoek aan dorpen en steden in de buurt is de moeite waard: denk aan Boxmeer en Venray, maar ook aan Venlo en Nijmegen en enkele plaatsen in Duitsland (Kevelaer).


Tips speciaal voor de kinderen:
Op een afstand van 20 á 30 km liggen attractiepark
Toverland, binnen- en buitenspeeltuin Hemelrijk en enkele overdekte zwembaden van Center Parcs.


Activiteiten:
Voor jeugdgroepen en volwassenen zijn er in de omgeving diverse activiteiten te organiseren zoals
klimbos KlimKong, karten, lasergamen, spooktochten en kanovaren.

Daarnaast hebben we een intensieve samenwerking met Outdoor Overloon voor bv.: boogschieten, sumoworstelen, bubble voetbal, spellenconcours, retro scooters, fietstrein, klootschieten en … jacuzzi verhuur! De activiteiten worden zoveel mogelijk op en nabij ons terrein gehouden.  Neem contact op via www.outdooroverloon.nl.Horeca:
In Overloon zijn vele eetmogelijkheden te vinden zoals cafetaria’s, een pizzeria, een chinees, een pannenkoekenhuis, ijssalon en diverse soorten restaurants. Ook cafés ontbreken niet.